Proforto, online aanbieder van bedrijfskleding, was op zoek naar ondersteuning voor een aantal administratieve processen zoals; supplier management, het verrijken van online productinformatie en voorraadbeheer. Niet alleen kwaliteit en expertise staan hoog in het vaandel bij Proforto, maar de nodige flexibiliteit was ook gewenst. Proforto startte een zoektocht naar een passende partner en vond Zaico.

Wat biedt Zaico

Proforto en Zaico hebben door middel van een eerste test, laagdrempelig kennis gemaakt met elkaar. Onder de juiste voorwaarde heeft Zaico een test aangeboden en uitgevoerd waarbij Zaico enkele medewerkers beschikbaar heeft gesteld aan Proforto.

Met duidelijke instructies en een goede begeleiding is de test gestart en mede door de dagelijkse contactmomenten is het gewenste kwaliteitsniveau snel bereikt. Alle feedback en communicatie heeft verdere diepgang gegeven aan de instructies en heeft de mogelijkheid gegeven om de door Zaico gegenereerde output te optimaliseren.

Zodra Proforto overtuigd was van de kwaliteit is de testfase afgerond en zijn we gestart met de verdere uitrol van het proces. Zo heeft Proforto er nieuwe collega’s bijgekregen in Indonesië!

Jelle Gudden. C.O.O. bij Proforto zegt: “Zaico werkt erg secuur en de interne SLA’s worden altijd netjes behaald. Daarnaast pakken ze zelfstandig nieuwe taken binnen de afdelingen die ze ondersteunen, dat zorgt bij ons voor vertrouwen in de samenwerking” …

De oplossing van Zaico

  • Nederlandstalige projectmanagement en verwerking
  • Multidisciplinair team om ervoor te zorgen dat kennis geborgen is
  • Een brede ervaring bij het ondersteunen van webshops
  • Aanzienlijke kostenbesparingen zonder op kwaliteit in te leveren
  • De drive om continue de prestaties te verbeteren

Het resultaat, succes!

Wij bij Zaico zijn zeer dankbaar voor de mooie kans om Proforto te mogen ondersteunen en zien uit naar een verdere optimalisering van het project! Continue verbetering van zowel de vaardigheden van de teamleden als het bewaken van de kwaliteitsdoelstellingen staan altijd op de agenda. Net als het uitbreiden van onze ondersteuning van de processen van Proforto.

Ben jij ook benieuwd hoe Zaico op een waardevolle manier kostbare tijd voor jou en je medewerkers kan vrijmaken?

Neem contact met ons op