Uw administratieve processen uitbesteden

Haal meer uit uw administratie!

Elke organisatie kent zijn administratieve processen. Wanneer deze werkzaamheden uw medewerkers structureel veel tijd kosten, dan is het uitbesteden van administratieve processen een verantwoorde keuze.

Bij ons kunt u altijd uw administratieve processen uitbesteden. Omdat wij begrijpen dat iedere organisatie andere administratieve werkzaamheden heeft, is onze oplossing dan ook altijd maatwerk.

Of het nu gaat om het volledig uitbesteden van uw administratieve processen, of enkel ondersteuning bij piekbelasting. Wij hebben altijd een oplossing voor u op maat.

Om uw administratieve processen voordelig uit te voeren, werken wij vanuit Indonesië. Onze productiecapaciteit is bovendien volledig schaalbaar. Zo kunnen we razendsnel reageren op veranderingen in uw vraag.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat informatie geleverd wordt op de manier die het beste bij uw bedrijfsprocessen past.

Bespaar tot wel 60% op uw administratieve processen!

Met een uurtarief van € 8,50 per uur, bespaart u al snel veel geld op uw administratieve processen!

[vertel ons over uw project …]

Thomas Daling

‘Ik heb het geluk dat ik al ruim 12 jaar samenwerk met Zaico en daarmee ook met Sherly. Eerst vanuit mijn rol als Commercieel Manager bij mijn vorige werkgever en nu mag ik ze vertegenwoordigen op de Europese markt.

Zaico staat voor kwaliteit en door een uitgebreide testfase weten ze vanaf de eerste toetsaanslag tijdens de productie de juiste kwaliteit te behalen. Het verkopen van de diensten van Zaico is daarom ook niet moeilijk. Met een kern-team aan Nederlandstalige medewerkers in Indonesië is Zaico de ideale partner voor o.a. digitaliseringspartijen’.

Neem contact met me op

Waarom uw administratieve processen uitbesteden?

Voor organisaties wordt het uitbesteden van administratieve processen, vanuit kostentechnische overwegingen steeds belangrijker. Door bijvoorbeeld toenemende internationalisering en concurrentie zijn kostenbesparingen en stroomlijning van processen essentieel.

Veel administratieve backoffice werkzaamheden komen in aanmerking voor uitbesteding. Zaico helpt u bij het uitbesteden van deze ondersteunende processen. Dit noemen we ook wel Business Process Outsourcing (BPO).

Waar kunnen wij u mee helpen?

Bijvoorbeeld:

  • Inkomende klachten of reacties behandelen
  • Document beheer
  • Relatie, product of order gegevens beheer
  • Data Extractie en webresearch
  • Document gegevens verwerken
  • Onderzoeken uitwerken
  • Gegevens verzamelen en verrijken
  • En tal van andere administratieve werkzaamheden...

De voordelen van administratieve processen uitbesteden

Verminder doorlooptijd

De doorlooptijd van uw processen wordt aanzienlijk verkort. Hierdoor kunnen bestellingen bijvoorbeeld sneller verwerkt worden. Of zijn onderzoeksresultaten eerder beschikbaar. U profiteert dus meteen van de snelheidswinst van uitbesteding.

Vergroot uw capaciteit

Met het uitbesteden van administratieve werkzaamheden, komt er tijd vrij voor uw medewerkers om meer activiteiten te ontplooien. Hierdoor wordt uw organisatie flexibeler.

Focus op uw kerntaken

Door het uitbesteden van administratieve werkzaamheden worden uw medewerkers niet meer lastig gevallen. Hierdoor kunnen zij zich weer richten op hun kerntaken.

Verbeter uw data kwaliteit

Omdat wij ons specialiseren in administratieve processen uitbesteden, weten wij wat er bij komt kijken om de juiste kwaliteit te behalen. Dit doen wij door controles en validaties toe te voegen aan het proces.

Maak vaste kosten variabel

Met het uitbesteden van uw administratieve processen maakt u uw vaste kosten variabel. U betaalt een vooraf afgesproken prijs per document of per ingevoerd record, in plaats van een uurprijs voor uw medewerkers.

Haal meer uit uw data

Met het uitbesteden van administratieve processen kunt u meer uit uw data halen. Wij beoordelen, valideren en categoriseren uw data voor u, waardoor u meer informatie uit uw bronnen haalt.

Minimale kosten besparing

Administratieve processen uitbesteden: bespaar kosten

Een administratief medewerk(st)er krijgt gemiddeld, voor een full-time dienstverband, tussen de € 2.000,- en € 2.500,- per maand.

Daar komt vervolgens 8% vakantiegeld en +/- 30% aan sociale lasten (zoals verzekeringen en pensioen) bij.

Voor de onderneming kost een administratief medewerk(st)er dus minimaal € 16,50 per uur.

Bij ons kunt u uw administratieve werkzaamheden uitbesteden voor € 8,50 per uur. Dat loont dus al snel de moeite!

Bereken zelf de kosten die u kunt besparen door uw administratieve werkzaamheden uit te besteden. Of neem contact met ons op, voor vrijblijvend advies op maat!

Waarom uitbesteden bij Zaico?

Bij Zaico zijn uw data processen in goede handen.

Nederlandstalig

Nederlandstalig project management en verwerking. Eenvoudige communicatie en hoogwaardige kwaliteit.

Snel

Profiteer van het tijdverschil. Wanneer uw medewerkers naar huis gaan, begint onze werkdag.

Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van administratieve processen voor klanten uit verschillende branches.

Kwaliteit

Kwaliteit is essentieel. Daarom voegen wij controles en validaties toe, waarmee wij de kwaliteit van uw data waarborgen.

Bespaar kosten

Vanaf € 8,50 per uur! Bespaar op uw administratieve kosten en profiteer van de vele voordelen van uitbesteding.

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven. Samen maken we afspraken over instructies, kwaliteit en doorlooptijd.

Meer weten?

Wilt u meer over ons en onze dienstverlening weten, kijk dan op onze over ons pagina, of neem contact met ons op!