Data verrijken

Haal meer uit uw data!

Uw data verrijken we door tijdens de gegevens verwerking additionele informatie aan uw data toe te voegen. Daarmee voegen wij waarde toe aan uw proces.

Voor we starten nemen we samen met u het project en de data verrijking door. Afhankelijk van uw informatie behoefte stellen we samen de bronnen vast, van waaruit wij uw data verrijken.

Voordelig uw data verrijken

Om uw data voordelig te verrijken, werken wij vanuit Indonesië. Onze productiecapaciteit is bovendien volledig schaalbaar. Zo kunnen we razendsnel reageren op veranderingen in uw vraag.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat informatie beschikbaar is wanneer u het nodig heeft. En op de manier die het beste bij uw bedrijfsprocessen past.

Uitbesteden data entry

Met data verrijken voegen wij waarde toe aan uw proces.

Bespaar tot wel 60% op uw administratieve processen!

Met een uurtarief van € 8,50 per uur, bespaart u al snel veel geld op uw administratieve processen!

[vertel ons over uw project …]

Hoe wij uw data verrijken

Wij verrijken uw data door tijdens de gegevens verwerking externe bronnen te raadplegen of uw gegevens te interpreteren.

Dit kunnen externe bronnen zijn zoals databases, online bronnen, webresearch, of uw eigen bronnen of documenten.

Wij helpen u o.a. met:

Hoe wij dat doen?

U bepaald wat de externe bron, of gewenste voorkennis is. Samen met u, zorgen wij er voor dat dit vastgelegd wordt in duidelijke instructies voor onze medewerkers.

Zolang er duidelijke en volledige instructies zijn, kunnen onze medewerkers uw gegevens op de juiste manier van data verrijken.

Onze medewerkers gaan met uw gegevens aan de slag en verrijken uw data. Waarna we de resultaten evalueren en waar nodig de instructies aanscherpen of de data verrijking bijsturen.

Voorkennis

Wanneer er enige voorkennis vereist is, om bijvoorbeeld tot de juiste interpretaties te komen, dan trainen wij onze mensen om tot het gewenste kennis niveau te komen.

Dit doen wij op dit moment o.a. voor:

Meer weten?

Wilt u meer weten over data verrijken en hoe wij uw data verrijken? Vertel ons over uw project, voor meer informatie en vrijblijvend advies op maat!


De voordelen van data verrijking uitbesteden

Verminder doorlooptijd

De doorlooptijden van uw data verrijking worden aanzienlijk verkort. U profiteert dus meteen van de snelheidswinst van de uitbesteding.

Vergroot uw capaciteit

Door data verrijking uit te besteden komt er tijd vrij voor uw medewerkers om meer activiteiten te ontplooien. Door uitbesteding wordt uw organisatie flexibeler.

Focus op uw kerntaken

Door het uitbesteden van data verrijking worden uw medewerkers niet meer lastig gevallen met deze werkzaamheden en vragen hierover. Hierdoor kunnen zij zich weer richten op hun kerntaken.

Verbeter uw data kwaliteit

Wij zijn specialist in het verrijken van data. Wij weten wat er bij komt kijken om de juiste kwaliteit te behalen. Dit doen wij door onze medewerkers te trainen, regelmatig te evalueren, indien gewenst bij te sturen en instructies bij te werken.

Maak vaste kosten variabel

Met het uitbesteden van uw data verrijking maakt u uw vaste kosten variabel. U betaalt een vooraf afgesproken prijs per document of record, in plaats van een uurprijs voor uw medewerkers. Zo worden vaste kosten variabel.

Haal meer uit uw data

Door uw data te verrijken haalt u meer uit uw data. Wij beoordelen en verrijken uw data passend bij uw informatiebehoefte. Hierdoor kunt u veel meer doen met uw data.

Ongestructureerde data

Hebt u ongestructureerde data? Om de data voor vervolgprocessen te gebruiken dient uw data gestructureerd te worden.

Gestructureerde data

Wij converteren uw ongestructureerde data naar gestructureerde data. Zodat u uw data kunt gebruiken voor vervolg processen.

De juiste gegevens uit uw (externe) bronnen halen

De juiste gegevens uit de door u opgegeven bronnen halen, kan zowel automatisch als handmatig. Vaak gebruiken wij beide vormen om een zo efficiënt mogelijke oplossing te bieden, zonder verlies kwaliteit.

Geautomatiseerde data verrijking

Als uw bronnen bijvoorbeeld documenten of online bronnen zijn, dan kunnen wij dit door middel van onze data extractie dienst vaak automatiseren.

Als uw bronnen databases of gestructureerde data bronnen zijn, dan kunnen we deze automatisch aanvullen door deze bronnen te mappen met uw gegevens.

Handmatige data verrijking

Maar uw data verrijken wij ook handmatig. Dit doen wij wanneer;

Onze Hybride data verrijking oplossing

Over het algemeen maken wij gebruik van een mix van beide manieren van data verrijking. Hierdoor komen wij tot een efficiënte verrijking van uw data, gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service.


Enkele voorbeelden

Data verrijking kan toegepast worden op iedere bron en doel, zolang dit vastgelegd is in duidelijke instructies.
Het is dus zeker niet gelimiteerd aan onderstaande voorbeelden.
Om u toch een idee te geven, bij o.a. onderstaande type verwerkingen passen wij data verrijking toe.

Administratieve processen

Industriële data verwerking

Document gegevens verwerken

Onderzoeks resultaten verwerken

Waarom uitbesteden bij Zaico?

Bij Zaico zijn uw data processen in goede handen.

Nederlandstalig

Nederlandstalig project management en verwerking. Eenvoudige communicatie en hoogwaardige kwaliteit.

Snel

Profiteer van het tijdverschil. Wanneer uw medewerkers naar huis gaan, begint onze werkdag.

Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van administratieve processen voor klanten uit verschillende branches.

Kwaliteit

Kwaliteit is essentieel. Daarom voegen wij controles en validaties toe, waarmee wij de kwaliteit van uw data waarborgen.

Bespaar kosten

Vanaf € 8,50 per uur! Bespaar op uw administratieve kosten en profiteer van de vele voordelen van uitbesteding.

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven. Samen maken we afspraken over instructies, kwaliteit en doorlooptijd.

Meer weten?

Wilt u meer over ons en onze dienstverlening weten, kijk dan op onze over ons pagina, of neem contact met ons op!