Technische dataverwerking

Voor onze industriële klanten is het belangrijk dat de juiste informatie tijdig beschikbaar is. Het stilstaan van een machine kan immers vele duizenden euro’s schade met zich mee brengen.

Met onze jarenlange ervaring in het verwerken van technische data, kunnen wij met recht zeggen dat uw technische dataverwerking bij ons in goede handen is. Wanneer wij uw technische data verwerken, bespaart u gegarandeerd kosten en beschikt u sneller over de gegevens. Vanzelfsprekend met behoud-, of zelfs verbetering van de kwaliteit.

Onze technische dataverwerking biedt een uitkomst voor onze klanten, waar down-time geen optie is.

Om voordelig uw technische data te verwerken, werken wij vanuit Indonesië. Onze productiecapaciteit is bovendien volledig schaalbaar. Zo kunnen we razendsnel reageren op veranderingen in uw vraag.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat informatie beschikbaar is wanneer u het nodig heeft. En op de manier die het beste bij uw bedrijfsprocessen past.

Bespaar tot wel 60% op uw administratieve processen!

Met een uurtarief van € 8,50 per uur, bespaart u al snel veel geld op uw administratieve processen!

[vertel ons over uw project …]

Thomas Daling

‘Ik heb het geluk dat ik al ruim 12 jaar samenwerk met Zaico en daarmee ook met Sherly. Eerst vanuit mijn rol als Commercieel Manager bij mijn vorige werkgever en nu mag ik ze vertegenwoordigen op de Europese markt.

Zaico staat voor kwaliteit en door een uitgebreide testfase weten ze vanaf de eerste toetsaanslag tijdens de productie de juiste kwaliteit te behalen. Het verkopen van de diensten van Zaico is daarom ook niet moeilijk. Met een kern-team aan Nederlandstalige medewerkers in Indonesië is Zaico de ideale partner voor o.a. digitaliseringspartijen’.

Neem contact met me op

Technische dataverwerking van bijvoorbeeld

Werkorders

Machine prestaties

Vendor documentatie

Reparatie verslagen

Documenten en tekeningen

Archieven

Technische data verwerken

Voorkom langdurige down-time van uw machines door snel, betrouwbare informatie tot uw beschikking te hebben.

Bij een storing of een audit van uw machine of installatie, moet u snel de juiste informatie tot uw beschikking hebben. Het opvragen van deze documentatie kan erg tijdrovend zijn. En, welke garantie heeft u dat het gevonden document ook de laatste revisie is?

Uw technische data verwerken wij snel en betrouwbaar met onze technische dataverwerking. Zodat u altijd de meest actuele informatie tot uw beschikking heeft. Wij zullen, waar mogelijk, altijd geautomatiseerde controles toevoegen bij het verwerken van uw data. Hierdoor kunnen wij vaak een hogere kwaliteit bereiken bij de technische dataverwerking, dan uw eigen medewerkers. Uw werkorders, reparatieverslagen en productiearchieven worden op een goede manier beschikbaar gemaakt.

En door het tijdsverschil met Nederland kunnen wij uw technische dataverwerking in de nacht uitvoeren. Hierdoor heeft u de volgende ochtend vaak al de juiste gegevens beschikbaar.

Technische dataverwerking van o.a.:

  • Machine prestaties
  • Tekeningen
  • Werkorders
  • Reparatieverslagen
  • R&D documentatie
  • Vendor documentatie
  • Productiearchieven

Op locatie

Mag uw documentatie door veiligheidsredenen of wet en regelgeving de technische installatie niet verlaten? Geen probleem. Ook hier hebben wij ervaring mee. Wij scannen op locatie, zodat de technische documentatie ten alle tijden beschikbaar is op de locatie zelf. Terwijl wij uw documentatie en de technische data verwerken.

Technische dataverwerking uitbesteden

Een storing in uw fabriek dient op een goede en snelle manier opgelost te worden. Het is dan ook niet wenselijk dat uw medewerkers bij een storing uw archief in moeten om daar de juiste informatie te vinden. Zaico zorgt voor een juiste technische dataverwerking waardoor het meest recente document direct digitaal opvraagbaar wordt.

De zoektocht naar de juiste informatie terugbrengen van uren naar seconden. Dat is wat Zaico voor een klant in de chemische industrie heeft bereikt. Wij hebben op een juiste manier aansluiting gevonden in het Document Management Systeem met onze technische dataverwerking. Hierdoor kan nu locatie onafhankelijk gezocht worden naar de benodigde technische data.

Zaico biedt dé oplossing voor bedrijven waar downtime geen optie is!

Digitaliseren van uw technisch gegevens

Samen met onze partners zorgen wij voor het digitaliseren van uw technische gegevens en documenten. Zoals tekeningen, rapporten en gebruikshandleidingen. Door aan het digitale document meta-data toe te voegen, zorgen we er vervolgens voor dat de technische gegevens gebruikt kunnen worden in uw proces.

De mogelijkheden van het digitaliseren van uw technische gegevens en documenten zijn eindeloos. Daarom bieden wij altijd maatwerk en zorgen we er altijd voor dat we aansluiten op uw manier van werken. De oplossing moet immers wel praktisch en betaalbaar blijven.

Hier leest u meer over het digitaliseren van documenten.

Waarom uitbesteden bij Zaico?

Bij Zaico zijn uw data processen in goede handen.

Nederlandstalig

Nederlandstalig project management en verwerking. Eenvoudige communicatie en hoogwaardige kwaliteit.

Snel

Profiteer van het tijdverschil. Wanneer uw medewerkers naar huis gaan, begint onze werkdag.

Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van administratieve processen voor klanten uit verschillende branches.

Kwaliteit

Kwaliteit is essentieel. Daarom voegen wij controles en validaties toe, waarmee wij de kwaliteit van uw data waarborgen.

Bespaar kosten

Vanaf € 8,50 per uur! Bespaar op uw administratieve kosten en profiteer van de vele voordelen van uitbesteding.

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven. Samen maken we afspraken over instructies, kwaliteit en doorlooptijd.

Meer weten?

Wilt u meer over ons en onze dienstverlening weten, kijk dan op onze over ons pagina, of neem contact met ons op!