PT Zaico International

Data Solutions


Zaico is in 2006 opgericht om aan de groeiende vraag van Nederlandstalig data entry werk in het buitenland te voldoen. Omdat wij native Nederlandstalig zijn, kunnen wij wel de gewenste kwaliteitsnormen behalen en door het tijdsverschil en lagere lonen in Indonesië, kunnen wij een zeer competitief alternatief bieden.

Ik ben opgegroeid in Nederland, afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg in International Business. Tijdens mijn studie heb ik gewerkt bij een data entry bedrijf in Nederland (Wegener Direct Marketing). Na mijn studie ben ik vervolgens geëmigreerd naar Indonesië, om daar, samen met mijn familie, een oplossing te bieden voor het Nederlandstalig data entry werk in het buitenland.

Inmiddels hebben wij aan tal van projecten meegewerkt, waardoor wij ons diensten pakket uitgebreid hebben en bieden wij oplossingen voor verschillende branches.

Onze unieke combinatie van Nederlandstalige data entry in het buitenland, tegen een scherpe prijs, is voor veel Nederlandse bedrijven een uitkomst gebleken. Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service.

Sherly Zainuddin

Zaico Data Solutions

Neem contact met ons op

Bedrijfsprocessen uitbesteden


Wij richten ons op het ondersteunen van uw bedrijfsprocessen. Dit doen wij voor tal van klanten, die ons hun gegevensverwerking van administratieve processen, toevertrouwen. Wij ondersteunen zo de administratieve-, financiële-, marketing- en verkoop afdelingen van onze klanten.

Daarom concentreren wij ons juist op die taken die een groot beslag leggen op uw medewerkers. Deze arbeidsintensieve werkzaamheden behoren tot de nevenactiviteiten van onze klanten, maar wij beschouwen deze als onze corebusiness.

Bijvoorbeeld met:

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat informatie beschikbaar is wanneer u het nodig heeft. En op de manier die het beste bij uw bedrijfsprocessen past.

Neem contact met ons op

De juiste partner


Uw succes is ons succes, wij streven daarom altijd naar een partnerschap met onze klanten. Bij ons staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop.

Maatwerk

Wij begrijpen dat iedere organisatie, proces en product of dienst uniek is, daarom bieden wij maatwerk. Natuurlijk zit er een grote gemeenschappelijke deler in de projecten die we uitvoeren, maar iedere organisatie kijkt anders naar haar administratieve processen en heeft andere prioriteiten ten aanzien van kwaliteit en doorlooptijd.

Daarom zijn onze oplossingen altijd “op maat gemaakt” voor de klant. Op basis van de behoefte van onze klanten kiezen we de juiste partners, de juiste medewerkers en de juiste technologie. Wij kijken samen met ons team wat de beste manier is om uw data te verwerken en adviseren u over de manieren waarop u de processen verder kunt optimaliseren.

Zeker van kwaliteit

Afhankelijk van het project en uw wensen voeren we werkzaamheden uit in Nederland of in Indonesië. Al uw projecten worden door Nederlandstalige projectmanagers begeleid en zorgen ervoor dat u altijd grip houd op het hele traject.

  • Zonder een duur kantoorpand in Nederland betaald u bij Zaico een scherp tarief voor kwalitatief hoogwaardige dataverwerking.
  • Uw medewerkers doen dat waarvoor ze zijn aangenomen en richting zich op taken waarmee ze geld verdienen voor uw bedrijf. Wij richten ons op de juiste administratieve ondersteuning.
  • Met Zaico bent u verzekerd van flexibele oplossingen en wij zijn in staat om pieken en dalen in uw organisatie op te vangen.
Neem contact met ons op

De juiste locatie voor uw diensten


Het uitvoeren van werkzaamheden in Azië wordt offshoring genoemd. Wij bevinden ons in Indonesië. Nabij Jakarta in Bekasi hebben wij ons eigen pand waar ons professionele team klaar staat voor uw behoefte.

Een totaaloplossing

U profiteert van de lagere kosten, zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit of vertrouwelijkheid. Toch is het soms door interne of wettelijke regels noodzakelijk dat uw gegevens Nederland niet verlaten. Daarom bieden we samen met onze partners u ook binnen Nederland een grote variëteit aan mogelijkheden voor het uitbesteden van uw administratieve processen.

Wij staan voor onze mensen

Wij vinden het belangrijk dat onze mensen gemotiveerd blijven ten aanzien van de projecten van onze klanten. Daarom zorgen wij voor goede arbeidsomstandigheden voor onze collega’s.

Neem contact met ons op

Hoe wij werken

Nadat Zaico een project gegund heeft gekregen, doorlopen wij de volgende fasen.

Informatie verzamelen

Wij verzamelen alle relevante informatie omtrent uw project en we maken een gedetailleerde instructies voor het project. Deze nemen we met u door.

Ontwikkeling

Na de goedkeuring op het projectplan wordt de verwerkingsapplicatie geprogrammeerd voorzien van de nodige en mogelijke controles.

Testen

Na de eerste test worden de resultaten voorgelegd aan uw experts. Op basis van de resultaten worden er wijzigingen aangebracht in de instructies.

Aanpassingen

Eventuele aanpassingen worden gedaan het systeem om de verwerkte data conform afspraken te verwerken.

Productie

Wij zorgen voor een geoptimaliseerd verwerkingsproces waarbij onze medewerkers conform uw instructies de informatie verwerken.

Evaluatie

De uiteindelijke resultaten moeten aansluiten bij uw wensen. Eventuele aanpassingen zijn nog goed te doen nadat het project is afgerond.

Neem contact met ons op

Zaico, voor iedere branche een oplossing

Bij Zaico zijn wij erg trots op ons grote en diverse klantenbestand. Hierdoor hebben wij aan tal van oplossingen, binnen verschillende branches, mogen werken.

Het uitbesteden van data entry is uiteraard niet beperkt tot een bepaalde branche, maar wij zijn wel bekend met enkele branche specifieke uitdagingen. Selecteer uw branche en lees wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen!

Staat uw branche hier niet bij? Neem dan contact met ons op! Wij denken graag met u mee, zodat onze data entry oplossing, naadloos aansluit op uw proces.

Neem contact op