Data entry uitbesteden

Data entry, of data invoer, is een arbeidsintensief proces. Het neemt veel tijd in beslag en kan hoge kosten met zich mee brengen. Dit kan aanzienlijk efficiënter met data entry uitbesteden.

Wanneer u uw data entry uitbesteedt aan ons, bespaart u gegarandeerd kosten. En beschikt u sneller over de gegevens. Vanzelfsprekend met behoud-, of zelfs verbetering van de kwaliteit.

Profiteer ook van de vele voordelen van data entry uitbesteden!

Voordelig data entry uitbesteden

Wij werken vanuit Indonesië, waardoor wij voordelig uw data entry uit kunnen voeren. Onze data entry oplossingen zijn tevens voorzien van geavanceerde technieken, waardoor we vaak sneller dan uw medewerkers kunnen verwerken.

Onze productiecapaciteit is bovendien volledig schaalbaar. Zo kunnen we razendsnel reageren op veranderingen in uw vraag.

Als u kiest voor Zaico profiteert u van de lage kosten en flexibiliteit van data entry uitbesteding. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat informatie beschikbaar is wanneer u het nodig heeft. En op de manier die het beste bij uw bedrijfsprocessen past.

Uitbesteden data entry

Profiteer van de vele voordelen van data entry uitbesteding

Bespaar tot wel 60% op uw administratieve processen!

Met een uurtarief van € 8,50 per uur, bespaart u al snel veel geld op uw administratieve processen!

[vertel ons over uw project …]

Uw data entry uitbesteden

Met data entry uitbesteden bespaart u veel kosten op uw administratieve processen en kunnen uw medewerkers zich weer focussen op hun kerntaken. Uw data entry uitbesteden is daarom vaak een verstandige keuze.

Data entry

Data Entry, of data invoer, is het manueel invoeren van gegevens. Data entry is daarom vaak een arbeidsintensief proces.

Data Entry uitbesteden biedt in deze gevallen een oplossing. Het kan op vele manieren toegepast worden. Bijvoorbeeld het invoeren van gegevens vanaf een fysieke bron; zoals naam, adres, woonplaats gegevens of vragen in vragenlijsten.

Maar onder Data Entry uitbesteden verstaan wij uiteraard ook het ondersteunen van al uw administratieve bedrijfsprocessen. Denk daarbij aan administratieve processen zoals; order entry, het bijwerken van klant of relatie gegevens of het digitaliseren van uw documenten.

Data kwaliteit

De betrouwbaarheid van uw proces hangt vaak af van de betrouwbaarheid van de data waarmee dat proces aangestuurd wordt. Wanneer dit in de bron (data invoer) al niet goed is, ontstaan er verderop in de keten problemen.

Met het uitbesteden van data entry bij Zaico, behoudt of verhoogt u de kwaliteit van uw data. Dit doen wij door onze data entry te voorzien van uitgebreide controles en data te standaardiseren. Hierdoor kunnen wij uw data kwaliteit waarborgen en kunt u erop vertrouwen dat uw vervolg processen met de juiste data werken.

Met data entry uitbesteden bespaart u veel kosten op uw administratieve processen en kunnen uw medewerkers zich weer focussen op hun kerntaken.

Gestructureerde data entry uitbesteden

Hebt u documenten die gestructureerde data bevatten? Met onze data entry oplossingen kunnen we deze gestructureerde documenten eenvoudig voor u invoeren.

Ongestructureerde data entry uitbesteden

Wij interpreteren en vinden de gewenste informatie in uw documenten. Om de gegevens vervolgens gestructureerd aan u terug te leveren.

Thomas Daling

‘Ik heb het geluk dat ik al ruim 12 jaar samenwerk met Zaico en daarmee ook met Sherly. Eerst vanuit mijn rol als Commercieel Manager bij mijn vorige werkgever en nu mag ik ze vertegenwoordigen op de Europese markt.

Zaico staat voor kwaliteit en door een uitgebreide testfase weten ze vanaf de eerste toetsaanslag tijdens de productie de juiste kwaliteit te behalen. Het verkopen van de diensten van Zaico is daarom ook niet moeilijk. Met een kern-team aan Nederlandstalige medewerkers in Indonesië is Zaico de ideale partner voor o.a. digitaliseringspartijen’.

Neem contact met me op

De voordelen van data entry uitbesteden

Verminder doorlooptijd

Met het uitbesteden van data entry, profiteert u direct van het tijdverschil en de extra capaciteit. Hierdoor worden de doorlooptijden van uw projecten aanzienlijk verkort.

Maak vaste kosten variabel

Door uitbesteding maakt u vaste kosten variabel. U betaalt slechts voor wat u afneemt en zit niet vast aan periodieke kosten.

Focus op uw kerntaken

Door uw data entry uit te besteden worden uw medewerkers hier niet meer mee lastig gevallen. Hierdoor kunnen zij zich weer richten op hun kerntaken.

Vergroot uw capaciteit

U hoeft zich geen zorgen te maken over wisselende hoeveelheden werk. Wij passen onze capaciteit moeiteloos aan. Waardoor uw organisatie flexibeler wordt.

Verbeter uw data kwaliteit

Wij zijn specialist in data entry uitbesteden. Wij weten wat er bij komt kijken om de juiste kwaliteit te behalen.

Haal meer uit uw data

Door middel van interpretatie en softwarematige oplossingen kunnen wij meer informatie uit uw data halen.

Uw data entry uitbesteden doet u daarom bij Zaico! Wilt u meer weten over onze data entry oplossingen, of wat wij voor u kunnen betekenen? Vertel ons over uw project, voor advies op maat!

Enkele voorbeelden

Omdat wij begrijpen dat niet iedere organisatie of proces hetzelfde is, zorgen wij altijd voor maatwerk. Met onze data entry oplossingen bieden wij altijd een passende oplossing om uw data entry uit te besteden.

Hier vindt u enkele voorbeelden van data entry uitbesteden, waarmee wij uw organisatie kunnen ondersteunen.

Administratieve processen

Document gegevens verwerken

Persoonsgegevens verwerken

Vragenlijsten verwerken

Voor meer informatie

Lees onze artikelen met veelgestelde vragen over data entry

Waarom uitbesteden bij Zaico?

Bij Zaico zijn uw data processen in goede handen.

Nederlandstalig

Nederlandstalig project management en verwerking. Eenvoudige communicatie en hoogwaardige kwaliteit.

Snel

Profiteer van het tijdverschil. Wanneer uw medewerkers naar huis gaan, begint onze werkdag.

Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van administratieve processen voor klanten uit verschillende branches.

Kwaliteit

Kwaliteit is essentieel. Daarom voegen wij controles en validaties toe, waarmee wij de kwaliteit van uw data waarborgen.

Bespaar kosten

Vanaf € 8,50 per uur, uw data entry uitbesteden. Profiteer van de voordelen van uitbesteding en bespaar kosten.

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven. Samen maken we afspraken over instructies, kwaliteit en doorlooptijd.

Meer weten?

Wilt u meer over ons en onze dienstverlening weten, kijk dan op onze over ons pagina, of neem contact met ons op!