GMS Digitaliseerd BV. Bram Groenendijk – Directeur

Voor de projecten van LyondellBasell en Hoerbiger werken we samen met Zaico voor het verwerken van technische informatie van onder andere tekeningen, reparatierapporten en handleidingen.

De korte doorlooptijden in combinatie met de consistente kwaliteit van de output zorgen voor een soepele samenwerking.


AllergynClub. Zefanja Floris – CEO

‘Zaico heeft met een robuuste oplossing ons geholpen om grote hoeveelheden allergenen te classificeren. Door intensief te testen voor de daadwerkelijke verwerking start en door verschillende controle fases tijdens de verwerking hebben we nu de perfecte database om de levens van onze klanten wat gemakkelijker te maken.

Als start-up hebben we natuurlijk een beperkt budget. Daarom wat het ook fijn dat Thomas heeft meegedacht aan een zo efficiënt mogelijke oplossing die in de toekomst automatiseren mogelijk maakt.’


DDC Europe B.V.. Els Snoeks – Operationeel Manager

‘Snel schakelen in combinatie met een goede kwaliteit’ daar denk ik aan bij de samenwerking met Zaico. Sherly ken ik nog vanuit de tijd dat ze bij ons heeft gewerkt. Ze staat altijd voor ons klaar voor kleine en grote (spoed)klussen.

Het tijdsverschil met Indonesië heb ik altijd als positief ervaren. Zaico begint om 02:00 Nederlandse tijd aan de dag, dus tegen de tijd dat wij om 08:00 beginnen, is de productie al 6 uur bezig. Hiermee hebben wij onze productieve tijd verlengt en onze klanten ook dikwijls positief kunnen verrassen’.


CP Data Services. Chris Stoof – Eigenaar

‘Zaico is echt een aanvulling op mijn dienstverlening! Ik kan zonder zorgen bouwen op de expertise van Thomas en Sherly voor de dataverwerking die ze voor me uitvoeren’.


Qintos. Thomas Daling – Eigenaar Qintos en Salesagent voor Zaico!

‘Ik heb het geluk dat ik al ruim 12 jaar samenwerk met Zaico en daarmee ook met Sherly. Eerst vanuit mijn rol als Commercieel Manager bij mijn vorige werkgever en nu mag ik ze vertegenwoordigen op de Europese markt.

Zaico staat voor kwaliteit en door een uitgebreide testfase weten ze vanaf de eerste toetsaanslag tijdens de productie de juiste kwaliteit te behalen. Het verkopen van de diensten van Zaico is daarom ook niet moeilijk. Met een kern-team aan Nederlandstalige medewerkers in Indonesië is Zaico de ideale partner voor o.a. digitaliseringspartijen’.